hajekcsaba

hajekcsaba

Na, de mi legyen a lébecoló magyarokkal?

2021. december 04. - hajekcsaba

Mi magyarok (elnézést: Magyarok) kevés dologban értünk együtt bárki mással ki nem ugyanabból az ős-turuli seggből pottyant alá, na de az utáljunk mindenki mást…ebben bárkivel. Feltéve, ha hajlandó azt utálni, akit mi kijelölünk neki. Ja, és ha hajlandó azonosulni a hitvallásunkkal Jézus árpádi génjeiről, de ez nehéz, mert az elmegyógyintézetek népe inkább saját jézusi eredetében hisz.
Nem akarok senkit hátba verni a zord valóság kalapácsával…vagyis de.



Most figyeljetek!
Bécs utcáin (is) megjelent a politikai hirdetés, amelyen egy kedvesen mosolygó politikai prostituált megvillantva porcelán 32-jét, a szokásos populista szöveggel az állam szociális nagyon-jóságán lébecolók eltávolításárol papol és ígérget.

Hát ki más, mint a magyar ember az, aki csigolyáit rongyosra koptatva bólogat hozzá, felsorolva minden keleti nációt, amely eszébe jut…na nem a tanulmányaiból, hanem az importált propaganda maszlagból.
Ki velük! Élősködők. Igaza van az osztrák sógoroknak. Védjük meg Európát!
Bizony mondom néktek bősz bólogatók, hogy a fejetek előre-hátra billegetése ez esetben az ön-szop(at)ás klasszikus esete.
Kedves osztrák sógorunk ugyanis – a ti itt befizetett adótokból megtámogatva – nem szégyelli magát akkor se, ha a Nagy Magyar Seggeket kell átrugdalni Burgenlandtól keletebbre…feltéve, ha az lébecoló. És ugyanúgy az.
Hiába százezer éves történelmünk, egyedülálló genetikánk, amelyre eme Föld és lakói nem érdemesek, bizony van köztünk is búzába került ocsú.
Igen sok ócsú van ám közöttünk is és nincs az a szer ami ezt a mélyen beléjük ivódott kikerülni, átverni, eltitkolni mentalitást kimossa a fejecskékből.

Minap, sokadik alkalommal beleszaladtam a nagy ostobaság-gyűjtők (Facebook csoportok) egyikébe , ahol is az aktuális honfi segítséget, támogatást, útmutatót kért a tervéhez.
Dolgozott pár hónapot (“…ugye elég, hogy az AMS munkanélkülit fizessen?”), és ezzel a lendülettel már fel is mondana gyorsan, hogy hazamenjen, és ott takarékos honpolgárként éldegéljen (“…mert itt kurva drága a segélyből megélni”). De, hmmm, talán az AMS se hülye, szóval ha a páciens éppen nem ezerrel munkát keres (“mit tegyek, ha hívnak telefonon?”) akkor (“…elveszik a segélyt?”) az AMS morcosan és némi rossz szándékkal feltételezheti, hogy a kérelmező magasról tesz a munka-keresésre.

Lefordítom magyarra. Honfitársunk terve: előre megfontolt szándékkal, büntetlenül lógni az osztrák szociális rendszer csöcsén.
Ez esetben pedig a mi kis magyarunk, nemzettestünk darabja, vérünk egy cseppje beletántorodik abba bűzlő gyűjtőbe, amelyet a kedves, mosolygós politikus tartalmával együtt átöntene a határon, mindegy hova, csak innen el. Vissza, ahonnan jött. Mondjuk Magyarországra.

Persze az se érdekli, hogy így szépen lassan minket is előre lökdös a populista osztrák politikusok kármentesítési listáján.
(“Magyar, ne lopj!” Emlékeztek erre a városi legendára?)
Ott sincs több vagy kevesebb esély lébecoló magyarokkal találkozni, mint itt, de onnan nincs hova kidobni őket.
Szóval, kedves internacionális, határokon átívelő gyűlölködők!
Ugyan mit tesztek, ha nem a pöcegödör szélén álltok majd, undorodva rugdosva az onnan kapálózók kezeit, hanem valaki hátulról berúg benneteket is a szociális hálón átcsorgó fekália gödrébe?

Biztos vagyok benne, hogy a szar ott büdösebb.

- hajekcsaba -

A bejegyzés trackback címe:

https://hajekcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr9716773396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása