hajekcsaba

hajekcsaba

Éljenek a jó hullák…! Hallehulla!

2021. december 07. - hajekcsaba

Hulla pedig legyen ám…! De nem akármilyen. Nem kell, hogy szép legyen, se fiatal, de legyen szófogadó hulla. Olyan, aki tudja és érti halálának üzenetét. Árulókból van elég, legalább a hullák mondjanak igazat!

Belehalt az oltásba. Ennyi. Nem kell variálni. Ezen már hetekig csámcsoghatnak a frissen biológussá képzett prédikátoraink (“…postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő…”)

Azt pedig, hogy a mi jó hullánk igazságát holmi hazuggá vált hírpoltál elrontsa…na nem. Életét áldozta a szabadságunkért. Az igazságért. Hűségesen meghalt az oltás rohasztó mellékhatásaiban. Értünk áldozta fel magát.

Ezt megírta a hírportál, akit szeretünk. Szerettünk. Már nem. Cikk-kiegészítések, friss információk torzító hatása nem fogja a tisztánlátásunkat elhomályosítani.
Ez a hírportál – holmi megvásárolt tudósok, aljas virológusok, biológusok, járványügyi szakemberek, csupa pénzéhes élősködő… – és egy alkoholista, drogos, meleg, lefizetett **idó (…és amúgy biztosan csak hentes és mészáros végzettségű) boncmester véleményére adva kijelentette (…hogy merészeli elárulni mártírunkat?), hogy a mi hullánk (…mától: A Mi Hullánk) nem az oltás következményeként halt meg.

De a Mi Hullánk tudja mi a hűség. Szolgálat teljesítése közben elhalt, de a hivatástudatától átszellemülten post-mortem is köp a hírportálra amely szellemiségünket mártírságának tagadásával a vad tudósok kutyái elé lökte.
A következő jó hulláig nem szeretjük azt a hírportált…a nevét se vagyunk hajlandók leírni.
…mert hulla nélkül mit érek één, Mondd, hulla nélkül mit érek ééén! Mondd, hulla hulla nélkül mit érek én!…

-hajekcsaba-

https://www.magyarszo.at/eljenek-a-jo-hullak-hallehulla/

u.i.:
Ha azt írja, amit akarok: szeretem. Ha azt írja, amit nem: utálom. Ennyi. Az a fránya vol.at (..utoljára írom le a nevét) egy clickbait szalagcímben közölte, hogy az oltás után elhunyt egy beteg asszony. Őrjöngve vetette rá magát a magyar közösség gagyicsapata. A portál később – az orvosi, boncolási adatok alapján – közölte, hogy kizárható az oltás és a halál oka közötti összefüggés. Na, a szeretett portál hirtelen áruló lett.

CLICKBAIT-CLICKBAITING: Szenzációhajhász, kattintásvadász internetes tartalom (hivatkozás, amely gyakran kevésbé érdekes oldalra mutat). Ilyen megfogalmazásával az az elsődleges cél, hogy a sűrű megtekintéssel és továbbosztással vírusként terjedjen (leginkább a közösségi oldalakon), és az ott elhelyezett hirdetések segítségével anyagi hasznot hozzon. Angol eredetű (a. m.: kattintáscsali).

A bejegyzés trackback címe:

https://hajekcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr2416775988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása