hajekcsaba

hajekcsaba

FPÖ. Az öntökönrúgás minősített esete (képmutatás v.2.0)

2021. december 14. - hajekcsaba

Az austro-náci FPÖ bemutatta az év végi politikai képmutatás iskolapéldáját. Merthogy jó dolog ugyan a lázadósdi, a szabadságharcosdi (ugye magyarok?) sokat segít a pártnak is, de ha közben az FPÖ kötődésű vállalkozók nem tudnak rendesen pénzt keresni, az már az öntökönrúgás minősített esete. Na erre már lépni kellett. Gyorsan beöltöztettek maguknak egy jótevő FPÖ-Mikulást. Még szerencse, hogy a jelmezek között találtak ilyen göncöt is, nehéz lehetett a sok SS-egyenruha közül kitúrni.

A Freiheitliche Wirtschaft (FW), és annak FPÖ prominens (…hivatásos vállalkozó tisztségviselője) békét követel! Az az FW, amely nem más, mint az FPÖ gazdasági lobbiszerve az osztrák gazdasági kamarában. Annak a pártnak a gazdasági szatelittje, amely leginkább felelős az utcai zavargásokká fajuló demonstrációkért.
Matthias Krenn, az FW vezetője kijelenti, hogy: …elvben teljes mértékben megérti a különböző korlátizó intézkedések elleni tiltakozásokat…DE…

Megérti?
Megérti az a Matthias Krenn vállalkozó és hivatásos politikus, aki a pártjával karöltve folyamatosan szervezteti az utcai lázongásokat? Megérti a csótányírtó a rovarok aggodalmát, és kiáll a kémiai írtószerek ellen?
Megérti Matthias Krenn vállalkozó és hivatásos politikus, és most képmutató módon eljátsza az osztrák jóságos Mikulást?

Időközben ugyanis a vendéglátó és a kereskedelmi szektor jelezte, hogy az agresszív utcai demonstrációk még azt a lehetőséget is elveszik előlük, amelyet a korlátozások alatt úgy-ahogy ki tudnának használni. Félelmükben inkább távol maradnak azok a vevők, akik amúgy a belvárosok vásárlóerejét jelentik. Ősi maffia bölcsesség. Amíg háborúzunk, nem tudunk pénzt keresni.

Megérti…de most már szóltak a haverok, hogy egy kis pénzt is kellene végre keresni. Jó dolog a politika, de még jobb a zsebben-euro. 

(Képmutatás v.1.0…Miközben az FPÖ pártvezetés bőszen beoltatta magát – közben tömegeket hívnak az utcára az oltásellenesség jegyében (…valójában kihasználva a regnáló osztrák kormány instabilitását a saját szavazóbázisuk hízlalására) , és jó polulista-szélsőjobbos pártként a lumpen-csőcselékkel hordoztatja a zászlaját. Ide sikerült a magyarokat is bevonzania, így az idegengyűlölő molinokat a se magyarul, se németül nem értő klasszikus magyar választópolgár cipelte nekik…)

WIKI: A Freiheitliche Wirtschaft (FW) vagy Ring Freiheitlicher Wirtschaftstreibender (RfW) egy osztrák gazdasági szövetség és az Osztrák Szabadságpárt érdekképviselete az osztrák szövetségi gazdasági kamarában.

– hajekcsaba –

A bejegyzés trackback címe:

https://hajekcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr9616783620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása