hajekcsaba

hajekcsaba

Nyalogassunk Covidost! Jégkrém helyett Covid-Krém.

2021. december 09. - hajekcsaba

Megindult a Közösségi Nyálcsere Program. A járványtagadó közösség új formát talált ki az összetartozás kifejezésére. A majmok bolhászkodnak, jópár emlős szeretetteljesen mosdatja a másikat, a vizilovak farkuk gyors csóválásával egy kis friss ganéval spriccelik be a csorda többi tagját. Ez a közösség covidos nyálat, köpetet nyalogat. Jelenleg nem teljesen tisztázott, hogy szűz lány nyála vagy taknya hatásosabb-e, mint egy kivénhedt matrónáé, de a kutatások nem állnak le.


Recept a boldogsághoz:
Végy egy igazoltan covidost, és kérj tőle nyálat, köpetet vagy orrváladékot, majd jóízűen nyald fel. Ha megbetegszel, akkor beléphetsz a védettségi igazolvánnyal rendelkezők lenézett kasztjába(…ha túléled).

Jelenleg nem teljesen tisztázott, hogy szűz lány nyála vagy taknya hatásosabb-e, mint egy kivénhedt matrónáé, de a kutatások nem állnak le.
Habár az ötlet nem új (…hiszen már őseink is bőszen hordták gyemekeiket valamely ragály által fertőzött állatok közé, vagy himlős táncházba…hah…Covid-Party…ugyan már, ósdi koppintás) de mint hagyományőrző csoport – jelenlegi információim szerint – még nem alakultak meg.
Üzletileg viszont új távlatokat nyithat a Gődény-féle csodaszert forgalmazó piacon, gondolom ez is “best seller” eladás lesz. Talán engedélyezi is valamiféle felvilágosult és a tudománytól meg nem fertőzött alternatív hatóság. Mert akkor aztán minden arrajáró youtube-virológus rákap majd, mint gyögytyúk a takonyra (…nahát, még illik is ide). Micsoda távlatok!
Ha valaki a terméket bevezeti a tőzsdére, akkor a bitcoin-bumm elfeledett kis közjátékká válik majd az új Covid-takony részvényekéhez képest.
Talán csinálok is egy “Covid. Közösségi nyálcsere-program csoport”-ot.
– hajekcsaba –

A bejegyzés trackback címe:

https://hajekcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr3216777850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása